Gratis levering i Danmark ved ordrer over 300 DKK, eller hent selv din ordre ved vores destilleri for 0 DKK.

Søg
da
  • en
  • da
Layer 1

Layer 1

Om cocktailen

Når Efteråret vender og dagene bliver kortere, så kan vi allerbedst lide at bringe hyggen indendørs med denne varmende cocktail. Den har den helt rigtige mængde selvforkælelse til vores smag. Så hvorfor nøjes med en normal latte eller en varm kakao, når du kan få en utroligt varmende cocktail, med den helt rette balance mellem sødmefuld frugt og cremet lækkerhed.

Det tager udgangspunkt i vores Distilled Sun And Citrus Coffee Liqueur og møder derefter cremet og clementin-infunderet kakao goodness. Det får en behagelig kompleksitet, når muskatnød og kanel tilsættes.

Hvis der er noget mere behageligt end denne cocktail, så lad os vide det, da denne helt sikkert er placeret midt i vores komfortzone.

Ingredienser

3 cl gange 2 Distilled Sun And Citrus Coffee Liqueur

2 kopper mælk

1/2 kop sukker

1/2 kop kakaopulver

1 lille kop god espresso

3 klementiner

1/4 tsk stødt muskatnød

1 kanel stang

Flødeskum

Instruktioner

1. Juice de 3 klementiner.

2. Kom alt undtagen flødeskum og Gin-baseret kaffelikør i en lille gryde og varm det stille op under omrøring.

3. Fjern kanelstangen, når ingredienserne er samlet helt.

4. Mens blandingen stadig er varm, hældes den i et krus eller et varmefast glas.

5. Tilsæt 3 cl af den Gin-baserede kaffelikør.

6. Top det med flødeskum og et drys af kakaopulver og nyd.

Skål!

Om ginnen

Målet med denne ginbaserede kaffelikør er en fyldig, kompleks og silkeblød symbiose mellem Distilled Sun And Citrus og Søren Stillers kompromisløse kaffe, som er udviklet og ristet i hans lab. Det er opnået ved at destillere en ekstra-intens udgave af Sun And Citrus, for så at matche den med de kraftige og frugtige aromaer fra de udsøgte Caturra-bønner macereret i Gesha-mucilage fra Poás Volcano, Costa Rica.

Lær mere

Vores unikke kaffelikør er tilgængelig ligesom endnu en alkoholtung cocktail med den. Hvis du gerne vil vide mere om vores spiritus og modtage særlige tilbud året rundt, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af vores side.

Søg