Gratis levering i Danmark ved ordrer over 300 DKK, eller hent selv din ordre ved vores destilleri for 0 DKK.

Søg
da
  • en
  • da
Layer 1

Layer 1

Small batch mystery

Vikingeguden Njord har givet navn til vores gins, der er håndlavede af urter, bær, blomster, korn, kartofler, tålmodighed og nysgerrighed. I en lille kobberdestillator i hjertet af Jylland forvandles det hele sammen til dyb og kompleks smag. Hver dråbe er af højeste kvalitet. Hvert batch har sin egen personlighed, som er bestemt af den enkelte sæsons vækstbetingelser og af naturen, som ginnen er lavet af. Nyd dette forunderlige mysterium. Nyd det med omtanke. Det er din natur. Destilleret.

Besøg Njord

Vores smagninger og workshops finder sted i destilleriets smukke omgivelser. I en legende og eksperimenterende ånd møder du Njords komplekse dråber.

Besøg Njord

Vores smagninger og workshops finder sted i destilleriets smukke omgivelser. I en legende og eksperimenterende ånd møder du Njords komplekse dråber.

Prince Frederik and Princess Mary visiting Njord distillery

“There cannot be good living where there is not good drinking.” - Benjamin Franklin

Bag enhver original idé gemmer der sig et nysgerrigt sind. Når man støder på gin som er udviklet og destilleret hos Njord, er det faktisk to nysgerrige sind. Disse tilhører vennerne Lars Toke og Troels.

En stor kærlighed til gin blev i 2014 til en virksomhed. Lige siden har det nørdede hold på Njord været optagede af at skabe distinkt avantgardegin af højeste kvalitet på Danmarks første destilleri dedikeret til gin.

Vores Distilled Cone And Core indkapsler essensen af en traditionel tør gin. Med robuste konifæriske noter er den perfekt til at skabe tidløse gin-cocktails og naturligvis en exceptionel gin og tonic, løftet af Njords karakteristiske intensitet.

I denne friske og letdrikkelige cocktail er Njord Ligalab hyldeblomstlikør afbalanceret med syre fra Fever-Tree's Mexican Lime, der også indeholder yuzu. Resultatet er sødmefyldt og forfriskende. Cocktailen har vi udviklet, så den udover at smage fantastisk godt har en moderat alkoholstyrke, hvilket  mange cocktail-nydere efterspørger.

De delikate bittersøde noter og de blomstrede og citrrøse aromaer fra vores gin Comeback Quinine finder et perfekt match i en rabarbertonic, som tilføjer et dybt frugtigt twist. Ginnen kan også med succes parres med en klemmentin-tonic, som forstærker ginnens citrus-profil og skaber en ekstra forfriskende oplevelse.

Begge kombinationer skaber en smagsmæssig harmoni, der tillader ginnens nuancer at skinne igennem, mens de begge tilbyder en behagelig og afrundet smag.

For at opnå en perfekt finish på G&T'en foreslår vi at pynte med enten rabarberskiver eller citronmelisse.

Søg