Gratis levering i Danmark ved ordrer over 300 DKK, eller hent selv din ordre ved vores destilleri for 0 DKK.

Søg
da
  • en
  • da
Layer 1

Layer 1

Om cocktailen

Sig tak, giv et kram og et kys når muligheden opstår. Vores signaturcocktail Floating Flowers er en floral, rund og fint parfumeret smagsoplevelse, der er tænkt som en fyldende buket blomster til den, du holder særligt meget af.

Floating Flowers er baseret på vores Dansk / Spansk fusion gin Distilled United Natures som sammenfletter via sin grænsebrydende sammensætning af urter og kombinationen af drue- og hvededestillat det varme spanske klima med det kølige danske.

 

Ingredienser

4 cl Distilled United Natures gin

1 stk. cocktailknald med bergamotte og kornblomst

20 cl rose-limonade fra Macarn

Instruktioner

1. Hæld 1 cl stuetempereret gin i en metal-jigger sammen med 1 cocktailknald.

2. Antænd med en god lighter og lad brænde i 1 minut. Sluk ved at hælde 1 cl vand i jiggeren.

3. Rør væsken med en teske og fordel ligeligt i 2 cocktailglas et par gange, så kornblomsterne ender i begge glas.

4. Tilsæt 3 cl gin til hvert glas, fyld med is og top med 10 cl rose-limonade.

Skål!

Om ginnen

United Natures forener to forskelligartede klimaer i én gin. Ginnen er lavet i samarbejde med Destilería De Madrid. Den sammenfletter via sin grænsebrydende sammensætning af urter og kombinationen af drue- og hvededestillat det varme spanske klima med det kølige danske. Resultatet er en blød, rund og floral gin, som bl.a. er god i gin & tonics serveret på en varm sydvendt terrasse i læ for vestenvinden.

Lær mere

Vi har dette Signatur cocktail kit tilgængeligt, foruden de særlige sukkerknalder og vores Distilled United Natures for sig selv. Hvis du gerne vil vide mere om vores spiritus og modtage særlige tilbud året rundt, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af vores side.

Søg