Gratis levering i Danmark ved ordrer over 300 DKK, eller hent selv din ordre ved vores destilleri for 0 DKK.

Søg
da
  • en
  • da
Layer 1

Layer 1

Om cocktailen

Opfundet til vores allerførste Njord Gin Club på Northside Festival i 2015, er denne cocktail blevet til en Njord Gin-klassiker.

En lækker servering af krydderet citrus- og rosmarinnoter fra vores Distilled Sun And Citrus gin og frugtagtig farve og smag af moste friske blåbær. Når duften af røg fra brændt rosmarin og ristet skumfidus når vores næse, vil det føles helt rigtig. Da The Moment oprindeligt er udviklet til at genskabe følelsen af festivallen, bør du servere denne cocktail når du vil mindes et helt særligt øjeblik.

Ingredienser

4 cl Distilled Sun And Citrus

2,5 cl lime juice

2 cl honey

6-7 blåbær

1 stor skumfidus og 1 rosemarinkvist, som garnish

Instruktioner

1. Mos blåbærene i bunden af en shaker, shake alle ingredienser og si så indholdet over i et lowballglas fyldt med isterninger.

2. Pynt med en ristet skumfidus og en ristet rosmarinkvist. Disse kan ristes med en crème brûlée-brænder.

 Skål!

Om ginnen

De solmættede urter, bær og blomster giver sammen med det kraftfulde destillat denne gin en uimodståelig elegant vildskab. Smagen og aromaerne bevæger sig fra de første citrusnoter via blomsternoter til dybere og sødere lag – og tilbage igen. Sun And Citrus er en intens og alsidig gin, som har vundet flere priser og manges hjerter.

Sun And Citrus findes også i tre specialversioner med henholdsvis birkesaft , kaffe og kombucha .

Lær mere

Vi har Distilled Sun And Citrus tilgængelig og dens citrus og floral noter, gør den også fantastisk i en G&T. Hvis du gerne vil lære mere om vores ånd og modtage specielle tilbud året rundt, så kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev nederst på denne side.

Søg