The distillery will only be closed for pick-ups and shipping due to summer break during week 29.

Search
en
  • en
  • da
Layer 1

Layer 1

Ginsmagning for grupper

Vi er specialister i ginsmagninger til grupper fra private virksomheder og offentlige organisationer. Så savner du at hænge ud med kollegerne, har vi løsningen.

Ginsmagningerne kan foregå både virtuelt online og offline her på destilleriet alt efter ønske. En ginsmagning tager omkring 1,5 time men kan naturligvis tilpasses specifikke situationer og behov.

En typisk ginsmagning inkluderer en velkomstcocktail og smagning af 5 forskellige gin med og uden tonic.

Under smagningen fortæller vi om de enkelte gins, og om hvordan vi laver gin. Vi giver jer også en rundvisning på destilleriet, kommer omkring vores lille Njord-historie og sætter ginnen i et historisk perspektiv, ligesom vi fortæller om den gamle bygning her på Sydhavnen i Aarhus, som vi har omdannet til destilleri.

Priser for en ginsmagning ligger typisk omkring 320-400 kr. ekskl. moms alt efter varighed, deltagerantal og om det er en onlinesmagning eller en smagning fysisk på destilleriet.

Ønskes en onlineginsmagning sender vi gin, cocktails osv. ud til deltagerne. Smagningen kan afholdes på Teams, Zoom, Meet,  eller hvad I foretrækker.

Ring til 23672413 eller 51929892 for mere info eller skriv til welovegin@spiritofnjord.com, så vender vi straks tilbage.

Search